Erőszak

2023.02.16. 20:45

„Akkor ezzel most megöllek!” - Hárman támadtak a sümegi férfira

Amerikai akciófilmbe illő jelenetről beszélt lapunknak a sümegi Kiss Zoltán, akit állítása szerint a saját területén három férfi támadott meg úgy, hogy súlyos sérüléseket okoztak neki február 14-én, kedden.

Kovács Erika

- Hirtelen utamat állták, kiugrottak az autójukból, az enyémből meg kirángatott három férfi a minap, amikor mentem a városhoz közeli gazdaságomba - mondta Kiss Zoltán. A sümegi férfi úgy fogalmazott, szerinte egy telek körüli vita, illetve más dolgok állhatnak a konfliktus hátterében, de ahogy mondta, nem ez a megoldás, hogy majdnem agyonverték. Ütötték, rúgták, ahol érték, egyikük fahusánggal, karóval, miközben elrepedt a csuklója, eltört az orra, megsérült a szeme, karja, feje, lába, és alaposan megrongálták az autóját is. A férfi felidézte, nagyon kétségbeesett a verés miatt, ezért autójából kivett egy baltát, azt védekezésképpen oda dobta a másikakhoz, mire az egyik férfi ezt mondta neki: „Akkor ezzel most megöllek!”

Kiss Zoltán elküldte lapunknak azt a képet, amelyiken láthatóak nyolc napon túl gyógyuló sérülései, elmondása szerint a három támadó férfi okozta azokat Fotó: Családi  

 – Úgy éreztem, itt a vég, és végső elkeseredésemben kivettem az autómból egy fejszét is, mire megijedtek, és nagy gázzal elhajtottak - idézte fel a történteket Kiss Zoltán. Közölte, ezekre az eszközökre a gazdaságában adódó munkák miatt volt szüksége, azért tartotta az autójában. Természetesen az esetet jelezte a rendőrségnek, a rendőrök mentek hozzá helyszínelni. Kiss Zoltán utalt rá, egyik férfi sem viselt maszkot, és egyiküket ismerte. 

A történtek miatt megkerestük a rendőrséget, ahol azt mondták, írásban tegyük fel kérdéseinket, így a választ később adják meg. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!