Rendőrségi hírek

2023.04.19. 18:30

Csuklyás felsőt akartak lopni egy pápai üzletből, a rendőrök elfogták őket

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: Rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és hat személyt fogott el, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Három embert állítottak elő, mindegyikőjüket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Egy pápai üzlet alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2023. április 18-án a délelőtti órákban arról, hogy két bolti tolvajt tartóztattak fel. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 16 éves adászteveli fiú és a 20 éves veszprémi nő az üzlet próbafülkéjébe bevittek egy fekete színű csuklyás felsőt, majd eltávolították róla az áruvédelmi eszközt és fizetés nélkül akarták az áruházat elhagyni. Az egyenruhások a helyszínen elfogták a két elkövetőt, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A tettesek ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon - írja a police.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!