24 óra krónikája

2023.06.21. 09:00

Ittas járművezetés miatt elvették a jogsiját, mégis volán mögé ült a tapolcai sofőr

A járőrök 2023. június 20-án délután Sümegen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 23 éves tapolcai lakost - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel ittas járművezetés miatt azt elvették tőle, és vezetői jogosultságát a bírósági eljárás befejezéséig szüneteltetik. A járőrök a sofőrt ezután elfogták, majd előállították, és az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt vett őrizetbe és nyolc személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Tizenegy embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!