Rendőrség

2023.06.28. 15:23

Tettlegességig fajult a szóváltás Veszprém belvárosában

Veszprém egyik parkjában bántalmazott egy fiatalt a férfi.

rendőrség

Forrás: Pixabay.com

A veszprémi rendőrök elfogták és előállították azt a férfit, aki 2023. június 27-én délután, a veszprémi vásárcsarnoknál belekötött egy fiatalokból álló csoportba.

A barátok éppen beszélgettek, amikor odalépett hozzájuk az alkoholos befolyásoltság alatt álló férfi és nemtetszését fejezte ki a csoport irányába. A társaság tagjai nem akartak konfliktust, így tovább álltak.

A kötekedő személy a távozók után ment, és a buszpályaudvarral szembeni parkig követte őket. Ott már szóváltásra és tettlegességre is sor került, az egyik fiatalt a férfi földre lökte, egyszer ököllel arcon ütötte, majd oldalba is rúgta. A 20 éves devecseri fiatal a bántalmazás során megsérült.

Az agresszív férfit a kiérkező rendőrök elfogták, a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták. A 29 éves veszprémi lakos ellen garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - tájékoztatott a rendőrség

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!