Lopás

2023.08.24. 21:01

Kifosztotta alvó lakótársát az egyik veszprémi szociális intézményben

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Illusztráció

Forrás: police.hu

A sértett 2022. november 14-én tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy előző éjszaka az egyik veszprémi szociális intézményben az ágyában mellette lévő táskájából mintegy 50 ezer forintját lopta el ismeretlen tettes, miközben aludt.

A nyomozás során a rendőrök egy 38 éves Pest vármegyei illetőségű férfit azonosítottak lehetséges elkövetőként. Az eljárás adatai szerint a tettes a bűncselekmény elkövetése során összetalálkozott az intézmény egy másik lakójával, akit megfenyegetett, hogy bántalmazni fogja, ha elárulja mit tett. A rendőrök a férfit elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a Veszprémi Rendőrkapitányságon. Ellene kifosztás és kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek - írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!