Szemét

2023.08.11. 14:00

Több mint 10 köbméter hulladékot rakott le illegálisan Hajmáskér határában

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallagatták ki a 49 éves helyi férfit.

Forrás: police.hu

A hajmáskéri önkormányzat feljelentése alapján indult nyomozás a Veszprémi Redőrkapitányságon 2023. augusztus 1-jén ismeretlen tettes ellen a hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt. Az eljárás adatai szerint az önkormányzat észlelte, hogy a tulajdonában álló, a település határában lévő területen valaki tíz köbmétert meghaladó mennyiségű hulladékot, többek között hűtőszekrényeket, használt bútorokat, illetve növényi hulladékot helyezett el engedély nélkül. Az adatgyűjtés eredményeként a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, majd a 49 éves helyi lakost 2023. augusztus 10-én elfogták. 

Forrás: police.hu

A férfit ezután előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták. A tettes ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat tulajdonában álló területet az általa kihelyezett hulladéktól megtisztítja - írja a police.hu.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!