Rendőrségi hírek

2023.09.11. 15:00

Nem vonult börtönbe a berhidai férfi, a rendőrök elfogták

Az elmúlt 72 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: Veszprém vármegyei rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök kilenc személyi sérüléssel járó és tizenhárom anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt vett őrizetbe és huszonegy személyt fogott el, közülük hármat az ellenük kiadott körözések alapján. Harminc embert állítottak elő, köztük hetet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hat esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. szeptember 9-én a kora esti órákban Berhidán igazoltattak egy 38 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki szabálysértési elzárás letöltése miatt. Az egyenruhások a körözött személyt ezután előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették, majd a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították - írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!