Elkapták

2023.11.27. 17:46

Duplázott az ittas sofőr Pápán (videó)

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Veol.hu

A járőrök 2023. november 22-én éjszaka Pápán arra lettek figyelmesek, hogy az egyik helyi cukrászda parkolójából kigurul egy autó, melynek úttartása bizonytalan.

Az egyenruhások megállították a sofőrt, akinél felmerült az ittasság gyanúja, melyet az alkoholszondás vizsgálat alátámasztott.  A rendőrök a 37 éves helyi sofőrt további mintavételre előállították, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. A sofőr vezetői engedélyét elvették, és a szükséges intézkedések megtétele után szabadon bocsátották.

A járőrök fél óra elteltével ismét megállították a férfit, aki - immár jogosítvány nélkül - újra volán mögé ült. Előállították másodszor is, majd járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésén túl engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési feljelentést tettek, és őrizetbe vették.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek - közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!