csoportos rablás

2017.10.15. 11:00

Támadás a húszemeletesnél: négy órán belül lekapcsolták az elkövetőket

A veszprémi rendőrök kamerafelvételek alapján azonosították a három gyanúsítottat, őrizetbe kerültek, közölte az esetről Kucsera Katalin rendőr zászlós, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kovács Erika

Iratokat és pénzt raboltak a veszprémi férfitől, az iratok előkerültek Fotó: rendőrség

A sértett férfi bejelentést tett a rendőrségre, hogy 2017. október 11-én hajnalban Veszprém belvárosában, a húszemeletes környékén megtámadták. Támadói több alkalommal fejbe is rúgták, majd megszerezték táskáját, amelyben személyes iratait és több ezer forint készpénzt is tartott.

Iratokat és pénzt raboltak a veszprémi férfitól, az iratok előkerültek Fotó: rendőrség

A veszprémi rendőrök a gyors intézkedésnek köszönhetően, az adatgyűjtés eredményeként és a térfigyelő kamerák felvételei alapján négy órán belül elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, a 24 éves L. Gyulát, a 23 éves S. Krisztiánt és egy 15 éves veszprémi lányt. Mindhármukat – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. Ellenük csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Megtudtuk, az illető pénzét a gyanúsítottak elkölthették, mert azt elfogásuk után már nem tudták visszaadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!