Lakossági fórum

2018.02.26. 21:14

Ovádi Péter munkára jelentkezik, a térségért dolgozna tovább

Lakossági fórumot tartott Nemesvámoson a Művelődési házban Ovádi Péter a Fidesz KDNP országgyűlési képviselőjelöltje.

Molnár Sándor

Fotó: Molnár Sándor

A fórum házigazdája, Sövényházi Balázs polgármester elmondta, hogy több mint 10 éves, összetartó munka jellemzi a kapcsolatát a választókörzet jelöltjével. Kiemelte, hogy Ovádi Péter az a személy, aki eljött a településre, együtt él az itt lakókkal, részt vesz a rendezvényeken, meghallgatja a problémákat, tudja, hogy milyen beruházások folynak a faluban és azokat maximálisan támogatja is. Példaként említette a tapolcai út közelgő felújítását, amelyre 500 millió forintot már elkülönítettek Ovádi Péter közbenjárásának köszönhetően és a tervezés már folyik.

A fórumon az 1. számú választókörzet országgyűlési képviselőjelöltje beszélt a választás tétjéről, arról, hogy az ország bevándorló ország lesz-e, vagy sem. Érintett olyan fontos témákat, mint az oktatás, a nyugdíj, az egészségügy és a foglalkoztatás kérdése. Szólt az elért eredményekről és az elkezdett munka folytatásának fontosságáról. Veszprém és környékének fejlesztése kapcsán szóba került az Európa Kulturális Fővárosa pályázat, az uszoda építés, az Aréna és az állatkert fejlesztése, amelyek mind a térség javát is szolgálják majd.

Fotó: Molnár Sándor

– Egy térség csak akkor lehet erős, ha erősek a kistelepülések és egy erős megyeszékhely van mellettük – fogalmazott Ovádi Péter. Elmondta azt is, hogy hiába vannak itt nagyon jó polgármesterek, ez nem elég. Kell egy olyan országgyűlési képviselő is, aki megfelelő módon képviseli őket, ezért munkára jelentkezik. Dolgozni szeretne a választókörzetért, ezt teszi már három éve és szeretné tovább folytatni az elkezdett munkát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában