németországból érkezett a felszerelés

2020.11.30. 18:06

Adomány a veszprémi és a sümegi kórháznak

Az International Police Association (IPA) szervezetben kialakított korábbi kapcsolatait ma is kamatoztatja a jó ügy érdekében Sándor László, az országos elnöksége etikai bizottságának korábbi tagja.

Tóth B. Zsuzsa

A most érkezett adomány egy része bepakolás előtt Fotó: archiv

Legutóbb a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház és az intézmény sümegi Pszichiátriai Centruma kapott a németországi, mönchengladbachi IPA szervezettől adományt – tudtuk meg Sándor Lászlótól. – Klaus Bhömer a Mönchengladbachi IPA szervezet elnöke segített, hogy egy kamionnyi használt, de jó állapotú bútor, eszköz érkezzen Magyarországra. Azok között kórházi berendezések, egyebek mellett állítható betegágyak, éjjeli szekrények, matracok, infúziós állványok érkeztek. A kamionba befért még négy digitális kijelzős gyógyszer hűtő, ultrahanghoz vizsgáló asztal és szék – mondta Sándor László. Hozzátette, hogy a jövő évben a monostorapáti általános iskolának érkezik bútor Regensburgból, ahol egy egész iskola felszerelését adják át számára.

A most érkezett adomány egy része bepakolás előtt
Fotó: archiv

Több, mint húsz osztályterem teljes bútorzata érkezik várhatóan szeptemberben, de ilyen sok bútorra nincs szüksége a monostorapáti iskolának. Ezért szívesen adnak az adományból más intézményeknek is, akik jelentkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában