családsegítő

2020.12.03. 07:00

Segítség a veszprémi rászoruló családoknak

Adománnyal támogatta a Családsegítő Központot egy vitaminokat, étrend-kiegészítőket is gyártó és forgalmazó vállalkozás a közelmúltban.

Napló

Horváthné Kecskés Diána intézményvezető köszönetet mondott a cégnek a felajánlásért Fotó: Vitaking Kft.

Munkatársaink az elmúlt hetekben élelmiszert, tisztítószert és olyan tárgyi adományokat gyűjtöttek, amivel a nehéz helyzetbe került családokat segíthetik, emellett 70 multivitaminkészítményt is vittünk a Családsegítő Központnak, hogy ezzel is hozzájárulhassunk a rászoruló családok egészségének megőrzéséhez – tájékoztatta lapunkat a Vitaking Kft.

Horváthné Kecskés Diána intézményvezető köszönetet mondott a cégnek a felajánlásért
Fotó: Vitaking Kft.

Horváthné Kecskés Diána intézményvezető köszönetét fejezte ki a segítségért. Kiemelte, a vállalkozás már tavasszal is segítségükre volt, a járvány második hulláma alatt írt levelére azonnal reagáltak, és adománycsomagot állítottak össze. A járványhelyzet miatt a családsegítő központ számára is nehezebb az adománygyűjtés, ezért a cég arra buzdít mindenkit, hogy keresse akár a veszprémi Családsegítőt vagy a lakóhelyén található bármelyik karitatív szervezetet, alapítványt, és ahogyan tud, segítsen a rászoruló családoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában