Önmagunk és közösségeink érdekében fontos az átoltottság

Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója hisz abban, hogy csak a védőoltásokkal állítható meg a koronavírus-járvány terjedése.

Laskovics Márió

Lehel László már a második adag oltóanyagot is megkapta

Fotó: Laskovics Márió

Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója már a második védőoltáson is túl van. Nem merültek fel benne kételyek az oltóanyagokkal kapcsolatban.

– Szputnyik vakcinát kaptam. Nem volt semmiféle negatív hatása. Most biztonságosabban érzem magam azáltal, hogy be vagyok oltva. Azt gondolom, mindannyiunknak ezt kell tenni ahhoz, hogy visszakapjuk már végre azt, amit nagyon szeretnénk. Nyilvánvalóan nemcsak a személyes felelősség, a magunk védelme, hanem az élő környezetünk, a családunk, a munkahelyi közösségünk érdekében is fontos – mondta el Lehel László, hozzátéve, egy segélyszervezet munkatársaként, ahol rengeteg emberrel találkozik, fontosnak tartja, hogy ne gerjessze, hanem fékezze a koronavírus-járványt.

Lehel László már a második adag oltóanyagot is megkapta

Fotó: Laskovics Márió

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában