Szakmai verseny

2023.02.20. 18:00

Jól szerepeltek az elődöntőn az ajkai diákok

Az ágazati és ágazaton belüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén az országos döntőbe jutott közlekedési, szállítmányozási és logisztikai ismeretekből Alapi Dániel 12. C osztályos tanuló. A döntőt márciusban, Szolnokon rendezik.

Tisler Anna

Alapi Dániel az országos döntőbe jutott Fotó: Gyarmati László

Az Ajkai Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola, Általános Iskola, Sportiskola és Kollégium Bánki Donát Intézményegysége három ágazatban nevezte be diákjait. A logisztikusok közül Bolla Vanda Kata és Svendor Csenge  vett részt a versenyen, és az emelt szintnek megfelelő nehézségű feladatsort  jól oldották meg. Felkészítő tanáruk Turbán László, Tóth-Szalóki Zsanett és Szombathelyi Rita. Gépgyártás-technológiai ismeretek tárgyból Megyeri Norbert teljesített a legjobban. Jól szerepelt Bordás Noel, Hajdú Rinaldó, Noszlopi Zoltán és Pozsgai Patrik Domicián is. Felkészítő tanáruk Tax László és Kovács Zoltán. Informatikai ismeretekből Bolla Benedek Tamás, Polgár Károly, Tóth Bálint és Vörös Dániel vett részt az elődöntőn. Felkészítő tanáruk Németh Valéria, Mráz-Heiser Zsuzsa és Harsányi János. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában