Veol podcast

2023.05.05. 14:00

Egy pillanat alatt szeretett bele Veszprémbe az orvos-író-rockzenész

Orvosként a hagyományos kínai gyógyászat elkötelezettje; a gyógyítás mellett előadásokat is tart; verseket ír, de akkor sem jön zavarba, ha egy bonyolultabb, kemény Black Sabbath dal gitárszólóját kell előadni – vendégünk dr. Ságodi László, az aneszteziológia-intenzív terápia szakorvosa, a hagyományos kínai orvoslás orvosa, több orvosi szervezet tagja.

Komaniczki Zoltán

A beszélgetésből kiderül, mi ragadta meg Veszprémben, amikor először tekintett le Ságodi László a városra a várkilátóról; hogyan kötött ki Miskolcról indulva a királynék városában, miért tartja fontosnak a nyugati orvoslás és a hagyományos kínai gyógyászat integrálását. Hallhat róla, hogy munkája mellett a Magyar Akupunktúra Orvosok Társaságának országos vezetőségi tagja, emellett verseket, könyvet írt, gitárosa a Sunday Shift nevű rockegyüttesnek. Ha velünk tart, megtudhatja, hogyan képes időt szakítani rengeteg tennivalója mellett magánrendelőt fenntartani, ahol ugyancsak nagy szerepet játszik praxisában a hagyományos kínai gyógyászat; és azt is, hogy folyamatosan az foglalkoztatja, hogyan tudna értékteremtő helyi közösségi teret létrehozni.

Ez itt a VEOL Podcast Pódium 16. része. A mikrofonnál Komaniczki Zoltán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában