Fejlesztés

2023.05.16. 13:00

Fitneszparkot kapott az ajkai Csikólegelő

Egyensúlyozó- és nyújtópad, valamint 3 és 14 év közötti gyermekek által használható drótkötélpálya tartozik ahhoz a fitneszparkhoz, amelyet szombaton vettek birtokba a Csikólegelő városrész lakói.

Tisler Anna

Fotó: Gyarmati László

A pályázati támogatással elkészült park minden korosztálynak nyújt sportolási lehetőséget. Pethő Anita,  a Csikólegelői Baráti Kör vezetője kérdésünkre elmondta, hogy a civil szervezetet 2014-ben hét család hozta létre. Sokan segítenek, hogy munkájuk, ötletek által gyarapodjon a közösség. Az átadás egész délutánt betöltő programját is összefogással szervezték. Ma már a nyugdíjasok is létrehoztak egy klubot. 

Ünnepi köszöntőjében Schwartz Béla polgármester elmondta, hogy a Csikólegelő a város egyik legszebb része, igényes házakkal, épületekkel, jó mentalitású emberekkel. – Büszkék vagyunk  rájuk, ahogyan gyarapítják a várost. A városrész egyre szebb. Köszönöm Anitának és a barátaiknak, hogy ilyen szép teret varázsoltak ide – fogalmazta meg a polgármester. 

A Buksi suli kutyaiskola bemutatóját mindenki érdeklődéssel nézte, majd a gyerekeket várták interaktív zenés műsorral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában