Kiemelkedő eredmények

2023.06.11. 17:42

Ajkai mechatronikus az Év tanulója

Az Év Tanulója díjat vette át Simon Barnabás mechatronikai technikus a 2022-2023-as tanévben nyújtott kiemelkedő eredményeiért Tornai Tamástól, a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara ipari tagozatának alelnökétől Veszprémben június 8-án.

Tisler Anna

Barnabás az emléklappal

Fotó: Tisler Anna

Barnabás, az Ajkai Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola, Általános Iskola, Sportiskola és Kollégium Bánki Donát Intézményegysége 13. évfolyamos diákja a kiváló tanulmányi eredménye mellett országos tanulmányi versenyeken is részt vett. Az idei országos szakmai tanulmányi versenyen a 20. helyen végzett, így mentesült az írásbeli vizsga alól, a bizonyítványába pedig bekerült a jeles osztályzat. 

Osztályfőnöke az első négy évben Sashalmi Melinda volt, a technikumi osztályban Gombos Tibor. Oktatói Simaházi Rudolf, Harsányi János, Gombos Tibor és Turbán László voltak. A szakmai gyakorlatot a Le Belier-nél végezte. Tanulmányait Győrben az egyetemen szakirányban folytatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában