Bringázz a munkába!

2023.09.15. 08:00

Őszi bringás reggelit szerveznek Pápán

Szeptember 19-én a Magyar Kerékpárosklub az Aktív Magyarország támogatásával helyi szervezetekkel az ország több mint hetven pontján valósítja meg a Bringázz a munkába! szemléletformáló kampányát, melynek mottója: Bringa = kiszámíthatóság. Az eseményhez Pápa ismét csatlakozik.

Haraszti Gábor

A tavaszi akció nagyon sikeres volt Fotó: Haraszti Gábor

Az esemény 2023-ban is a munkahelyek kerékpárral történő megközelítését kívánja népszerűsíteni. A kampány célja, hogy a diákok, a dolgozók környezettudatosabbak legyenek, valamint az, hogy az egészséges és aktív életmódot részesítsék előnyben azáltal is, hogy kerékpárral járnak a munkahelyükre, iskolájukba. A Jókai Mór Művelődési Központ munkatársai a csókai körforgalom melletti ligetben szeptember 19-én reggel hét és kilenc óra között egy kis frissítővel várják az arra elhaladókat, hogy jól induljon a nap. Pápán májusban a szervezők rostos üdítővel, müzlikkel, szénsavmentes ásványvízzel készültek a kerékpárosoknak, két óra alatt 70-80 biciklist sikerült megvendégelniük. Remélhetőleg az időjárás kegyes lesz a bringásokhoz, és ezúttal is sokan tesznek egészségükért. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában