Busszal utazók figyelmébe

2023.12.09. 07:00

Forgalmirend-változás a Mikulás Rallye miatt Veszprémben

December 9-én, szombaton a veszprémi Mikulás Rallye megnyitó rendezvény miatt 12:00 órától 24:00 óráig lezárják a Megyeház tér – Komakút tér közötti útszakaszt, az Iskola utcán jelzőlámpás forgalomirányítás mellett váltakozó irányú forgalommal biztosítják a közlekedést.

Veol.hu

V-Busz (illusztráció)

Fotó: Balogh Ákos /archív

A V-Busz tájékoztatása szerint a 4/4A, 6-os járatok a Vámosi úti forduló irányában a Hotel megálló után a Brusznyai Árpád utca – Óvári Ferenc utca – Iskola utca útvonalon közlekednek, a Megyeház tér megállót nem érintik. A járatok a Petőfi Színház megállóhely Dózsaváros felé vezető oldalán található megállóban állnak meg!

A 8-as járatok a Haszkovó forduló felé a Dózsa György út – Iskola utca útvonalon át közlekednek, nem érintik a Petőfi Színház és Megyeház tér megállókat, a Harmat utcai megálló után a Komakút téren állnak meg.

A 8A-s járatok az Iskola utca után a Toborzó utca – Horgos utca – Óvári Ferenc utca – Iskola utca útvonalon át közlekednek, nem érintik a Megyeház tér megállót. A járatok Petőfi Színház megállóhely Dózsaváros felé vezető oldalán található megállóban állnak meg!


 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában