Elismerés

2024.01.08. 18:02

Csillagos ötös a pápai kempingnek

Az idén 20. születésnapját ünneplő Várkert Termál Kemping – Magyarország egyedüli ötcsillagos kempingje – újabb rangos elismeréseket gyűjtött be. A kemping több német és holland szervezettől is ötcsillagos minősítést kapott.

Haraszti Gábor

Újabb külföldi elismeréseket kapott a pápai kemping Fotó: Haraszti Gábor

Gerhard Hofmann, a kemping tulajdonosa a közösségi médiában osztotta meg a hírt, miszerint a pápai kemping a német ECC, ADAC, DCC valamint a holland ACSI és ANWB szervezetnél is a legmagasabb besorolást kapta.

– A 2024-es szezonra ismét mi kaptuk a legnagyobb ötcsillagos díjat a kempinghely-értékelések között – hozta nyilvánosságra a jó hírt közösségi oldalán a kemping tulajdonosa.

Dekovics-Ódor Noémi kempingvezető természetesen örült az újabb elismeréseknek, mint mondta, az öt csillagot megtartani nehezebb, mint megszerezni. – Úgy gondolom, a díjak az elmúlt húsz év munkájának köszönhetőek. Igyekszünk évről évre fejlődni, mindig valami újdonsággal szolgálni a vendégeinknek. Tudni kell, hogy minden évben az inspektorok bejelentés nélkül, a legváratlanabb időpontokban jelennek meg, ami azt is jelenti, hogy nekünk az év 365 napján azt a szintet kell hozni, amit ez az öt csillag megkíván. A bírálatot készítők sokszor csak a kijelentkezéskor fedik fel kilétüket, mindenre kiterjedő szempontrendszer szerinti elemzést készítenek a becsekkolástól kezdve az itt-tartózkodáson át a távozásig, figyelve a tisztaságra, a komfortérzetre, a szolgáltatásokra, a területgondozásra és így tovább. Büszkék vagyunk a díjakra, de arra talán még jobban, hogy ezt évről évre sikerül megkapni – fűzte hozzá a kemping vezetője, aki a jövővel kapcsolatban elmondta, január 10. és március 10. között nem fogadnak vendégeket, ez idő alatt a vizesblokkokat tovább javítják, bővítik az étterem teraszát és egy új játszóteret is szeretnének kialakítani. A húsvéti és a nyári foglalások egyre nagyobb számban érkeznek, így várhatóan ismét egy szép szezon elé néznek. Ezzel párhuzamosan készülnek a jubileumi huszadik születésnapra, melyet júliusban tartanak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában