Nyílt nap

2024.01.16. 17:00

Válaszd az egészségügyet!

A Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórház február 6-án, kedden 11 és 13 óra között pályaorientációs nyílt napot tart a továbbtanulás előtt álló, 13-23 éves kor közötti fiatalok számára. Programjuk célja, hogy a résztvevők az egészségügyről, az egészségügyi szakdolgozói munkakörökről, a továbbtanulási lehetőségekről élményszerzés útján tájékozódjanak, különféle kreatív közösségi programokon gyakorlati ismereteket szerezzenek.

Benkő Péter

Forrás: pexels.com

A tervezett eseményeken a diákok tájékozódhatnak az egészségügyi szakdolgozói életpályát befolyásoló képzési lehetőségekről. Az intézmény arra törekszik, hogy a hallgatók felfedezhessék önmagukban azokat a képességeket és készségeket, melyek alapján végiggondolhatják, mely szakterület az, amely valóban rezonál személyiségükkel és értékrendjükkel. A fiatalok bepillanthatnak egy korszerű, jól felszerelt vármegyei kórház életébe, az osztályokon, illetve a skill-laborban megismerhetik azokat a különleges eszközöket, műszereket, amelyeket az ápolók, asszisztensek a napi munkájuk során használnak, ezeket igény szerint ki is próbálhatják. Meghallgathatják a magzati szívhangot, meghatározhatják saját vércsoportjukat, elsajátíthatják a helyes kézfertőtlenítés gyakorlatát, valamint virtuálisvalóság-szemüvegen keresztül megtudhatják, hogy az intézmény modern oktatási eszközparkja milyen fantasztikus tanulási módszereket biztosít számukra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában