Iskola

2024.02.01. 19:00

Az utolsó farsangjuk lesz együtt a monostorapáti végzősöknek

A Művészetek Völgye Általános Iskola végzős, nyolcadik osztálya lassan búcsúzik az intézménytől, de előbb még utolsó farsangjára készül. Az osztály 18 fővel oktatja az iskola padjait. Az iskolában hagyomány a farsangi mulatság szervezése, ami minden évben a 8. osztály feladata.

Tóth B. Zsuzsa

Forrás: pixabay.com

A kétnapos program első napján az alsó tagozatos kisdiákok ünnepelnek, másnap a felső tagozatosoknak szerveznek mulatságot a kultúrházban. Az osztályok vidám, tréfás műsorszámokkal készülnek a szülőknek, érdeklődőknek. A bált tombolasorsolás is színesíti. A szülők, nagyszülők süteményt sütnek, szendvicseket készítenek, az üdítők beszerzéséről gondoskodnak. A diákok a farsangi bemutató alatt és után szülői felügyelettel árusítják ezeket, amint a tombolát szintén. A sütemény és tombola vásár bevételét a végzős osztály az év végi ballagási költségeire fordítja. Szeretnének még elmenni egy utolsó közös osztálykirándulásra. Utolsó évesekként mindnyájuk számára széppé, emlékezetesé tennék a farsangi délutánokat, ehhez még várják a tombola felajánlásokat. Az idén február kilencedikén és 10-én rendezik az eseményt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában