Veol podcast

2024.02.26. 16:00

Egész évben pezseg az élet Balatonfüreden (Podcast)

A Kongresszusi Központot, a Brázay közparkot, a Forrás Sportparkot, valamint az egy kilométeres, vízpartnál húzódó korcsolyapályát emelte ki egyebek mellett a tavalyi fejlesztések közül a Kovács Erikának, a veol.hu újságírójának nyilatkozó Böröcz István, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület elnöke, a Balatonfüredi Yacht Club ügyvezetője.

Veol.hu

Böröcz István elmondta, jó idegenforgalmi évet zártak tavaly és erre számítanak idén is. Kiemelte, a város mindig is fontosnak tartotta azt, hogy mindenki mind nagyobb területen tudja megközelíteni a Balatont, másfelől azt, hogy minél több zöldterület legyen Balatonfüreden. A strandokra ősszel, télen és tavasszal ingyenes a belépés, szabadon bejárhatóak. A víz melletti sétány ahol a kerékpárút is fut, olyan közel van a vízhez, hogy bármikor érdemes megállni kerékpárral, ott nem járnak autók, így itt is biztonságosan lehet a parton tartózkodni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában