Tündérszépek

2024.05.23. 10:00

Nagyon erős a mezőny

Elindult idén is a Tündérszépek országos szépségversenyünk, melynek első körében régiónk szépségei mutatkoztak be. A Veszprém vármegyei szépségek Zala és Fejér versenyzőivel mérettethetik meg magukat.

Veol.hu

A régióból több mint 30 lányra lehet szavazni a www.veol.hu oldalon. Mint ahogy azt korábban sejtettük, az olvasói értékelések alapján szoros lesz a verseny. Jelenleg Veszprém vármegyéből a legjobb értékeléssel a várpalotai, 22 éves Futó Anett bír, ám szorosan a nyomában van a pétfürdői Bárdos Eszter és a pápai Cserneczky Laura.

A közönségszavazás azért fontos, mert ha netán egy versenyzőt a szakmai zsűri nem juttat tovább, abban az esetben van még esélye a következő körbe kerülni, ehhez persze el kell nyerni az olvasói közönség pozitív értékelését. A lányokra május 30-ig lehet szavazni.

A szépségverseny főnyereménye egyéves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag. A lányokat mentorok kísérik végig a versenyen, az is kiderült, hogy Tótpeti Lili mellett idén Köllő Babett és Kárpáti Rebeka lesz a versenyzők segítségére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában