Tündérszépek

2024.05.17. 15:07

Virgínia nemcsak magának, hanem a szeretteinek is bizonyítani akar

A 27 éves Kocsis Virgínia nem az első szépségversenyére készül. A pápai szépség jelenleg iskolás gyermekeknek és felnőtteknek tart funkcionális edzéseket.

Veol.hu

Virgínia 2016-ban egy országos szépségversenyen már finalista volt

Virgínia 2016-ban egy országos szépségversenyen már finalista volt. Azóta edzőnek tanult Budapesten, és számos helyen megfordult, hogy fittebbé varázsolja az embereket. Korábban fitneszversenyzőként is kipróbálta magát. A 182 centiméter magas hölgy három évvel ezelőtt életet adott gyermekének, akivel ideje legnagyobb részét tölti. Gyakran kirándulnak itthon és külföldön is egyaránt. Virgínia kedvenc étele a lazac édesburgonyával, itala a Zero cola. Kedvenc zenei műfaja a pop, és előszeretettel hallgatja Dua Lipa számait. 

A nevezési időszak a Tündérszépek szépségversenyen már lezárult, de a versenyzőket még mindig lehet értékelni. A főnyeremény a megmérettetésen egyéves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag. A lányokat mentorok kísérik végig a versenyen, az is kiderült, hogy Tótpeti Lili mellett idén Köllő Babett és Kárpáti Rebeka lesz a versenyzők segítségére. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában