Jeles alkalom az ünneplésre

2024.06.24. 10:00

Újra várjuk a színötös tanulók képeit

A kis lurkók nagy örömére újra eljött a tanév vége és a bizonyítványosztás ideje. A legboldogabbak idén is azok lehetnek, akik egyetlen gyengébb osztályzatot sem kaptak. A színötösöket ezúttal sem csak a család ünnepelheti, hanem az egész vármegye büszke lehet rájuk.

Veol.hu

Az immár hagyományosnak mondható Szín5ös kampány idén is kezdetét veszi a Napló és a veol.hu jóvoltából.

A kis lurkók nagy örömére újra eljött a tanév vége és a bizonyítványosztás ideje
A kis lurkók nagy örömére újra eljött a tanév vége és a bizonyítványosztás ideje
Fotó: veol.hu

Bemutatjuk azokat a Veszprém vármegyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2023/2024-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik és eredményüket büszkén vállalva, a szüleik segítségével jelentkeznek felhívásunkra. Jelentkezni kitöltött űrlappal, jó minőségű portréfotóval és a bizonyítvány másolatával lehet.

A jelentkezés 2024. június 24-én 10 órától július 14-én 10 óráig tart. (LINK: www.veol.hu/szinotos) A színötös tanulók fotói július 19-étől folyamatosan jelennek meg a vármegyei hírportálon és a napilapban.

Még egy meglepetés vár azokra, akikre igazán büszkék lehetünk. Egy szerencsés szülő, aki feltöltötte gyermeke Szín5ös bizonyítványát, egy darab 20 000 forintos vásárlási utalványt nyer vármegyénként. A sorsolást 2024. július 15-én 10:00 órakor tartjuk.

Mindezekkel együtt pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés, a játék, a nyaralás és a vakáció ideje.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában