Lézerlövészet és koncert: Diáknapot tartottak Ajkán

Közéleti diáknapot tartott a nemrég alakult Ajka Városi Diáktanács október 16-án az Agorán és a Nagy László Szabadidőközpontban. 

Tisler Anna

diákkonferencia

Fotó: www.gyarifoto.com

Takács Levente, az ajkai diáktanács elnöke kérdésünkre elmondta, hogy a szervező munka hónapok óta folyt, annak során a vezetőségi tagok jobban megismerték egymást, összekovácsolódtak, amelynek a továbbiakban is hasznát veszik. A céljuk, hogy megismertessék a városban tanuló, vagy Ajkán élő de vidéken tanuló fiatalokkal a szervezetet, azt, hogy mit tud tenni értük, hogyan képviseli az érdekeiket.

A fiatalok meghívott előadókkal fórumot tartottak a városi diákönkormányzatok és a diákok képviselete szerepéről, lehetőségeiről, valamint a 2022-es parlamenti választásokon indulók esélyeiről. A nap folyamán a fiatalok Tábori Ferenc és Balázs Zoltán egyetemi tanárral és Brenner Koloman országgyűlési képviselővel beszélgettek.

A nap folyamán szórakozásra, ismerkedésre is lehetőség nyílt, az Agorán európai uniós sátor, a Családi Társasjáték Egyesület, az ADOM,

vagyis az Alternatív Diákközpontú Oktatásért Mozgalom néhány tagja várta az érdeklődőket. Az Ajkai Technikai Tömegsport Egyesület kétfajta lézerpisztollyal várta a lövészetben magukat kipróbálni szándékozókat. Este jött a buli, a helyi Biorock Company zenéjére táncolhattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában