Helyi kultúra

2022.05.28. 07:00

Oláh Ibolya koncertje

A magyar könnyűzenei élet egyik legmeghatározóbb művésze – kinek egyedi hangja, stílusa senkiével sem összetéveszthető – június 5-én 19 órától a veszprémi közönséget kápráztatja el nagykoncertjével. Oláh Ibolya lép fel a Veszprémi Petőfi Színházban.

Rimányi Zita

Oláh Ibolyát 2004-ben egy tehetségkutató döntőseként ismerhette meg az ország, azóta pedig nemcsak számos díjjal gazdagodott, de Magyarországon szinte nincs olyan ember, aki ne ismerné a nevét. Egy vidám, lendületes műsort hoz el a veszprémi közönségnek, amely a hazai kínálatban mindenképpen a legkülönlegesebb élményt nyújtó produkciók közé tartozik. Oláh Ibolya fúvósszekcióval kiegészülő nagyzenekari koncertje a minőségi zenei élmény mellett hűen tükrözi az előadó és a zenekar közti tökéletes harmóniát, amelynek a közönség is a részesévé válik. A repertoárban megtalálhatóak épp úgy a líraibb, mint az energikusabb dalok. A nagyzenekari felállásban felcsendül többek között „A szerelemnek múlnia kell” és az „Édes méreg”, a „Nem kell” mellett 2022 új slágere, a „Nem adom el!” nagyzenekari változata, valamint magyar és nemzetközi slágerek feldolgozásai is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában