Szeretni bolondulásig

2022.07.23. 09:00

Időutazás a füredi mólón

Novák Péter színész, énekes, zeneszerző rendezésében és Gazdag Tibor színész főszereplésével Szeretni bolondulásig címmel, Balatonfüred fürdőváros hajdani és újkori anekdotáiból válogatva vidám időutazással lepték meg a színművészek, zenészek, néptáncosok, hagyományőrzők a közönséget a szívhalászat után, a Vitorlás téren, pénteken este.

Kovács Erika

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Ismert, mintegy 200 éve az Anna-bálok, így a szerelem városa Balatonfüred. A nagy múltú rendezvény előestéjén zenés, táncos eseményjátékkal ajándékozták meg a művészek a közönséget, ahol két évszázad távlatában elevenedtek meg valós és valótlan szerelmi történetek, légyottok és liezonok. Móka, kacagás, krokodilkönnyek, természetesen krokodilok nélkül jellemezte a füredi mólót a forró nyári estén a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar színművész és látványtervező szakos hallgatói, Kalló Zoltán Henrik, a Jávor Pál Nemzeti Cigányzenekar alapítója, Prima-díjas prímás, a Reformkori Hagyományőrzők Társasága és a Balatonfüred Néptánc Együttes közreműködésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában