Helyi kultúra

2023.09.06. 13:23

Bicibusz-menet a zirci iskolába

Rimányi Zita

Bicibusz-menetet szervez a zirci iskolába az Andante Sport, Oktatási és Kulturális Egyesület szeptember 8-án, pénteken. A gyülekező a volt Fridi fagyizónál lesz 7 órakor. Az útvonal: Munkácsy, Rómer Flóris, Erzsébet királyné, Béke, József Attila, Kálvária, Jókai, Zrínyi, Üdülő és Alkotmány utca, Coop-parkoló, Reguly általános Iskola „F” épület udvara. Bárhol csatlakozni lehet a menethez. 
A gyermekeké a jövő, a mi küldetésünk pedig az, hogy a bicibuszok segítségével megismerjék és megszeressék a közlekedés fenntartható formáját – fogalmazta meg a kezdeményezés célját a felhívás, ugyanis a bicibuszok a Bringázz a munkába! kampány részei, a Magyar Kerékpárosklub szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósulnak meg az ország több városában. Zirc második alkalommal csatlakozott a kezdeményezéshez. A helyi szervezők azt kérik, senki ne hagyja otthon a bukósisakját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában