Program

2023.11.29. 14:00

Sajátos nevelési igényű diákoknak tartottak versmondó versenyt Ajkán

Sajátos nevelési igényű általános és szakiskolás diákok Veszprém vármegyei versmondó versenyét tartották a Molnár Gábor-iskolában november 27-én. Az intézmény minden év november végén meghirdeti a programot, amelyre azokat a diákokat várják, akik saját iskolájuk versenyén első vagy második helyen végeztek. Idén Pápáról, Szentgálról, Halimbáról és a szervező iskolából érkezett versmondó diákok mérték össze tudásukat.

Tisler Anna

Fotó: Gyarmati László

Köszöntőjében Szélessyné Pfening Zsuzsanna igazgató elmondta, hogy a részt vevő diákok példát mutatnak szorgalomból, kitartásból, bátorságból. 

Az alsó tagozatosoknál első helyen végzett a pápai Vajda Márta-iskolából érkezett Papp Jázmin, második lett Szórádi Mirella Alexa Szentgálról, harmadik a szintén pápai Tászler Amina. Különdíjat kapott az ajkai diák, Makk László. A felső tagozatosok közül Horváth Roxána, Csukárdi Ármin (mindketten Pápa) és az ajkai Magyarosi Dorina ért el helyezést. 

A szakiskolásoknál Csikó Richárd győzött, második lett Lakatos Milán, mindketten Pápáról érkeztek, harmadikként az ajkai Czunyi Géza végzett. 

A zsűri tagja volt Szélessy Balázs, a Segítséggel Könnyebb Alapítvány vezetője, Simon Judit, a városi könyvtár vezetője és Horváth János, a Molnár Gábor-iskola mesterpedagógusa. 

Minden résztvevő édességet és emléklapot kapott, a helyezettek jutalma könyv volt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában