Veol podcast

2023.12.09. 19:34

Fantasztikus programokkal jön a Haszkovó Advent!

Komaniczki Zoltán

Jung Edina

Fotó: Komaniczki Zoltán

December 10-én Hatás Andrea előadóművész és tanítványai lépnek fel karácsonyi énekekkel Veszprémben, a Haszkovó lakótelepi Kálvin parkban; Timea Göghova énekes a Rock Karácsony című produkcióját mutatja be, hallható lesz a FunThomas Band – december 10. és 22. között 3. alkalommal idén is megrendezi a Haszkovó Advent programsorozatot a Virágzó Veszprém Egyesület, a műsor vendége a szervezet elnöke, Jung Edina főszervező.

A beszélgetés során szóba került: nagyon szerettek volna egy olyan produkciót létrehozni a Kálvin parkban, amellyel különösen a gyerekeknek akartak kedvezni természetesen családjaikkal együtt – ezek között valósították meg a Haszkovó Adventet, úgy, hogy próbáltak merészet álmodni, amely méltó zárása lehet az évnek. December 11. és 21. között hét napon közlekedik a Haszkovó karácsonyi busz, december 12. Akusztikus gitárest lesz szemlehunyós mosolygós akusztikus popmetál jegyében, december 13-án Luca-napi boszorkányságok mellett  boszorkány szépségversenyt rendeznek. Ugyancsak 13-án, valamint 16-án és 22-én családi, baráti fotózásra van lehetőség. December 14-én Bóbita-napon vehet részt a közönség, december 15-én Báthory-s nap lesz, míg 16-án Szulák Andrea Fehér karácsony című műsora lesz látható-hallható. December 17-én a Karácsonyi Aligvárom című téli revüt mutatják be a Kálvin parkban álló színpadon, 20-án pedig a Karácsonyi angyalok énekét, végül december 22-én Füredi Nikolett mutatja be a Legyen hó című produkcióját; emellett lesz Jégvarázs műsor jelmezversennyel.
A mikrofonnál Komaniczki Zoltán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában