Kiállításmegnyitó

2024.03.03. 14:00

Alkotásaink révén jobban megismerhetjük egymást – állítják a csesznekiek

A Cseszneki Alkotó Társaság (CSAT) tagjainak nyílik kiállítása március 10-én, vasárnap 16 órakor Écsen a Pajta nevű közösségi térben, amely sokszínű programok révén valósítja meg nagyon érdekes célját, ugyanis azt az elvet képviseli, amely szerint alkotásaink révén jobban megismerhetjük egymást. Alkotni pedig mindegyikünk képes, legfeljebb akad olyan, aki még nem fedezte fel magában ezt a képességét vagy nem tágította ki az alkotás fogalmának meghatározását.

Rimányi Zita

Újabb tárlat alkotásai kerülnek a helyére az écsi Pajtában, a Cseszneki Alkotó Társaság (CSAT) tagjainak nyílik itt kiállítása március 10-én, vasárnap

Fotó: CSAT, Fekete Katalin

A CSAT tagjai közül ezúttal a következő alkotók munkái láthatóak a tárlaton: Dencs Zsanett, Dósa György, Fekete Katalin, Gáspár Dóri, Németh Sarolta Kincső, Pásztor János és Szilvási Beáta. Pásztor János egyben az alkotóközösség művészeti vezetője. A kiállítás megnyitóján Szilvási Beáta mond köszöntőt. A tárlat péntekenként 17 és 20 óra között vagy előzetes bejelentkezés után tekinthető meg. 

A tárlat péntekenként 17 és 20 óra között vagy előzetes bejelentkezés után tekinthető meg a nyitást követően
Fotó: CSAT, Fekete Katalin


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában