Komplex zenei fesztivál

2024.06.12. 17:00

Idén is Salföldi Dalföld

Idén is lesz Salföldi Dalföld a Káli-medence kapujában.

Tóth B. Zsuzsa

A nyár legkomplexebb zenei fesztiválján a nép-, a jazz- és a komolyzene kerül fókuszba a társművészetek, a képző-, tánc-, fotó- és színházművészet mellett. A 2014 óta minden évben megrendezett fesztivál küldetése, hogy a balatoni nyár zajától eltávolodva koncertekkel, kiállításokkal, színházi előadásokkal, beszélgetésekkel és további izgalmas programokkal szólítsa meg a tartalmas szórakozásra, elmélyülésre vágyókat, közelebb vigye hozzájuk a Balaton-felvidék emberléptékű hangulatát. A természet közelsége, Salföld és a Káli-medence hangulata emlékezetes pillanatokat szerez az odalátogatóknak.

A Hot Jazz Band is fellép  a Salföldi Dalföldön
Fotó: archiv

Az immár kilencedik alkalommal megrendezendő programsorozat középpontjában nevéhez méltóan mindig a dal műfaja állt, de ezen belül évről évre változtak a tematikák. Az idei mottó – a férfihang – alapján a zenei programokon túl a kiállításokon és a beszélgetéseken a férfinem szerepét, jelenlétét, kihívásait fogják elemezni. A fesztivál fellépői közt ott lesz a Hot Jazz Band, a Duckshell, a Heveder, a Szent Efrém Férfikar, a Dresch Vonós Kvartett, a Fanfara Complexa, de sor kerül majd a IV. Balaton-felvidéki Néptáncosok Találkozójára is. 

A Salföldi Dalföldet június 21–23. között, péntektől vasárnapig rendezik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában