Izgalmas és látványos programok

2024.06.15. 10:10

Megkezdődött a Pápai Játékfesztivál

Fergeteges hangulatú, telt házas Lord-koncerttel megkezdődött a játékfesztivál Pápán. A régió legjelentősebb fesztiválja a hátralévő két napban is sok izgalmas látnivalót, koncerteket, interaktív programokat, játékokat kínál a kikapcsolódásra vágyóknak.

Haraszti Gábor

A hétvége a város Fő terén Pápa Város Fúvószenekarának műsorával indult, majd a nagyszínpadon este a Lord zenekar adott sokáig emlékezetes koncertet. A helyszín teljesen megtelt az érdeklődőkkel, az 52 éves (!) szombathelyi rockbanda repertoárjából nem hiányozhattak a legnagyobb slágerek, mint a Vándor, az Egyedül vagy az Itthon vagy otthon.

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A fesztivál vendégei szombaton sem fognak unatkozni, hiszen a gyerekeket a Fő téri játékbirodalom várja középkori játékudvarral, interaktív minicirkusszal, reneszánsz játszótérrel. Ezzel párhuzamosan a Várkertben ládavasúttal, játékparkkal, társasjátékpiknikkel készülnek a szervezők a legkisebbeknek. A harmadik helyszín a Várkert-színpad, ahol pápai kisközösségek mutatkozhatnak be. Látványos programnak ígérkezik 14 órától a Jókai Mór Művelődési Központnál a motoros felvonulás és találkozó. A nagyszínpadon kora este az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola diákjai Maugli történetét adják elő, majd a Kiscsillag ad koncertet.

Teljesen megtelt a Fő tér a Lord koncertjére
Fotó: Haraszti Gábor/Napló

Vasárnap délután a Várkertben és a Fő téren ismét rendelkezésre állnak a játékok a gyerekek számára, este pedig a Bikini fellépésével és tűzijátékkal zárul a fesztivál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában