Helyi kultúra

2024.06.21. 19:00

Tánctáborok, előadások a Kisfaludyban

A Kisfaludy Sándor Művelődési Központban nyáron sincs megállás. A nyári időszakban táncgálákkal, tánctáborokkal várjuk a fiatalabb korosztály képviselőit Sümegen.

Szijártó János

Erről Oszkai Réka intézményvezető tájékoztatta lapunkat. Mint elmondta, június 18-án Acro Dance SE Táncgála volt, június 23-án Balance TE Táncgála lesz a Kisfaludy Sándor Művelődési Központban. Utána június 24-28 között az Acro Dance SE tánctábornak, július 8-12 között pedig a Broadway tábornak adnak helyet.
- Azonban nem feledkezhetünk meg az idősebb korosztályról sem. Július 2-án a Semmelweis nap keretén belül vendégelőadók lesznek. Halász Katalin gyermekgyógyász, radiológus szakorvos, Weinhoffer Judit osztályvezető főorvos, belgyógyász, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos az emlő vizsgálatára, az emlődaganatok korszerű felismerésére, lehetőségeire és a mozgásszervi betegségek rehabilitációjára hívják fel a figyelmet. Az esemény moderátora Soós Ferencné, a Kisfaludy Baráti Kör elnöke lesz - mondta Oszkai Réka.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában