Tapolcai programok

2024.07.09. 19:00

LégyOtt és ünnepi napok

Tapolca városa a nyár következő részében több programmal várja a vendégeket.

Tóth B. Zsuzsa

A tapolcai Malom-tó partján folytatódnak a LégyOtt koncertjei péntek esténként.

A tapolcai Ünnepi napok programjában idén is láthatjuk az István a király című darab keresztmetszetét
A Tapolcai Ünnepi Napok programjában idén is láthatjuk az István, a király című darab keresztmetszetét
Fotó: táncegyüttes

Július 19-én, pénteken Bíró Csongor Vitéz énekel és Somogyiné Varga Anikó minitárlatát láthatják az érdeklődők, július 26-án Tihanyiné Bálint Zsuzsa fest a tóparton, miközben a Tiszavirág Trió játszik. Augusztus másodikán Sajcz Gábor harmonikázik és a Tapolcai Rajzbarátok Köre mutatkozik be, az utolsó alkalommal, augusztus kilencedikén Bardon Ivett és Piller Balázs lép fel, Vetsei János minitárlatával vár mindenkit. A hagyományos Ünnepi napok és borhét programjait idén augusztus 16-a és 20-a között rendezik a Kisfaludy utcában. A programokat még szervezik, az azonban már bizonyos, hogy 16-án este Dánielfy koncertezik, másnap az Irie Maffia lép fel, 18-án Emlékek éjszakája lesz a színpadon, a következő napon a 4S street lép fel.

Huszadikán 19 órakor a Batsányi Táncegyüttes idén is előadja a tavaly nagy sikert aratott István, a király című rockopera keresztmetszetét, amely Boldizsár Miklós Ezredforduló című drámája alapján készült a táncegyüttes feldolgozásában. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában