NB III

2017.11.24. 19:50

Csornai SE-FC Ajka – Kötelező, de nem könnyű meccs

Horváth Gábor

Az ajkaiak (fehér mezben Vallejos Dominique) szeretnék szépen zárni az esztendőt Fotó: Balogh Ákos

Kötelező, de nem könnyű meccsAJKA A sereghajtó ott- honában lép pályára az idei utolsó fordulóban az FC Ajka a labdarúgó NB III-ban.Az ajkaiak éllovasként játszottak az előző körben, ám a Dunaharaszti vendégeként csak a döntetlen (1:1) jött össze nekik, így a csapat visszacsúszott a harmadik helyre a harmadik vonal nyugati csoportjában.

- Az első félidőben körülményesen, lassan játszottunk, ráadásul elkerülhető gólt kaptunk. A második játékrész teljesen rendben volt, sokkal gyorsabban futballoztunk, próbáltuk keresni a réseket a hazaiak védelmén. Megvoltak a lehetőségeink, de nem volt szerencsénk, kapufát lőttünk, jól védett az ellenfél háló- őre, csak egyenlíteni tudtunk. Megbosszulta magát, hogy egy félidőnyi előnyt adtunk ellenfelünknek – emlékezett vissza Rozmán László, az FC Ajka szakvezetője.

Az ajkaiak (fehér mezben Vallejos Dominique) szeretnék szépen zárni az esztendőt Fotó: Balogh Ákos

Az ajkaiak az idei utolsó fordulóban Csornára látogatnak.Vetélytársuk ugyan sereghajtó, ám a múlt héten nyert, méghozzá nem is akárhogyan. A Pénzügyőr SE a hetedik percben már 2:0-ra vezetett otthonában, innen tudtak 4:2-re fordítani a csornaiak.

- Erre szokták mondani, hogy kötelező győzelem, ám láttuk a csornaiak előző két meccsét, és ez alapján mondhatom, hogy nem reális a helyezésük. Jó képességű társaságról van szó, amely általában partiban van ellenfeleivel. Meglátjuk, a múlt heti siker mennyire dobta fel őket. A mi együttesünk a jobb, azonban nem eshetünk abba a hibába, mint az előző fordulóban. Szeretnénk begyűjteni a pontokat – jelentette ki a szak-ember.A Csornai SE-FC Ajka találkozó szombaton 13 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!