Kosárlabda

2017.11.08. 19:40

Harmadik a második ellen

Az eddigi legnehezebb erőpróba következik a Hoya Pannon Egyetem Veszprém számára, amely közvetlen üldözőjét, a Miskolcot fogadja a kosárlabda NB I/B piros csoportjában.

B. Virág Rita

Az előző héten a Hoya a Hepp-kupában volt érdekelt, ahol a zöld csoportos Falco U23 ellen aratott biztos győzelemmel (107:59) jutott tovább. Pénteken azonban ennél sokkal komolyabb feladat vár Mérész Csaba edző tanítványaira, hiszen azt a Miskolci EAFC-t fogadják, amely idegenben eddig négy mérkőzéséből hármat behúzott. Két vállra fektették az MTK-t (71:74), a PVSK-t (89:94), valamint a Vasast (58:84) is.

A Hoya Veszprém (fehérben Schéda) folytatná jó sorozatát Fotó: Penovác Károly

Persze a Hoyát sem kell félteni, hiszen a veszprémiek hazai pályán még veretlenek, sőt zsinórban hat győzelmet arattak, és jelenleg a második helyen állnak a tabellán. A Miskolc pedig jelenleg a harmadik, 5:2-es mutatóval.

Az észak-magyarországi alakulattal szemben szép emlékeket őriznek az egyetemisták, hiszen az előző kiírásban a bajnokság elődöntőjében búcsúztatták a MEAFC-ot. Az esélyek most is a hazaiak mellett szólnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!