Bajnokok Tornája

2017.12.18. 14:10

Veretlenül, kapott gól nélkül védtek címet

Veretlenül, ráadásul kapott gól nélkül védte meg címét a Thermo Modul csapata a Bajnokok Tornája kispályás labdarúgókupán.

Horváth Gábor

Az idei tornán öt együttes küzdött Fotó: Penovác Károly

Idén öt csapat mérte össze tudását a Bajnokok Tornáján, amelyen a város legjobb kispályás futballegyüttese cím talált gazdára.

A résztvevők – a Veszprémi Kispályás Liga csoportjainak aranyérmesei, valamint a Veszprémi Szabadidő és Tömegsport Egyesület bajnoka – a Március 15. úti csarnokban léptek pályára és körmérkőzéses formában döntöttek a helyezésekről.

Az idei tornán öt együttes küzdött Fotó: Penovác Károly

Eredmények: Thermo Modul-Rács FC 1:0, PD Truck-Skorpió 1:1, Thermo Modul-Mozzarella 3:0, PD Truck-Rács FC 2:1, Mozzarella-Skorpió 1:3, Skorpió-Rács FC 1:2, PD Truck-Mozarella 3:2, Thermo Modul-Skorpió 2:0, Rács FC-Mozarella 3:2, PD Truck-Themro Modul 0:3. A torna gólkirálya Lang István (Thermo Modul) lett, a legjobb játékosnak László Gábort (PD Truck) választották, a legjobb kapus címet pedig Szente Gábor (Thermo) érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!