Csornai SE – Pápai Perutz FC

2018.04.28. 20:22

Perutz FC: Újabb idegenbeli vereség

15 perc alatt bekapott két góllal idei ötödik idegenbeli vereségét is elszenvedte a Perutz FC, mely ezúttal a kiesés elől menekülő Csorna otthonában volt kénytelen fejet hajtani

Haraszti Gábor

Csornai SE – Pápai Perutz FC 2-0 (0-0) Gsz.: Czanik, Hajba

Csorna, v.: Kubicsek (Vörös, Rózsás) Csornai SE: Dénes – Kelemen, Litresics, Nagy Sz., Hajba, Füredi (Pataki 89), Kerékgyártó, Czanik, Csikós, Simon A. (Kovács 69), Németh B. (Serfőző 52), vezetőedző: Takács Gábor. Pápai Perutz FC: Sánta – Bohner, Császár, Kozma, Böröczky (Szedlacsek 80) – Somogyi, Baldauf (Iványi 71), Jurik, Németh L., Nagy B. – Szabó Zs. vezetőedző: Marton Miklós.

Mindkét alakulat győzelemmel hangolt a szombati találkozóra, a Csorna a Veszprémet, a Pápa a Dunaharasztit győzte le. Marton Miklós együttese azzal a nem titkolt céllal utazott Csornára, hogy tavasszal végre idegenben is pontot, pontokat szerezzen, hiszen az idei négy vendégjátéka kivétel nélkül vereséggel ért véget. Nem ígérkezett ez ugyanakkor könnyű feladatnak, hiszen az edzőváltáson átesett Győr-Moson-Sopron megyeiek egyre jobb formába lendülnek, és fontos győzelmekkel távolodnak a kiesőzónától. Nem láthattak gólt az első félidőben a kilátogató nézők, kevés veszélyes szituáció alakult ki a kapuk előtt. A második játékrészben sem változott a játék képe, egészen az 56. percig, amikor is egy lekészített lövésből Czanik Károly megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Alig telt el negyed óra, amikor megduplázta előnyét a Csorna, egy szögletet a hosszún érkező Hajba Tamás bólintott a kapuba 2-0. A hátralévő időben nem változott az eredmény, a Perutz csalódást keltő játékkal rukkolt elő, így nem csoda, hogy nem volt esélye még a pontszerzésre sem.

Marton Miklós: Teljesen megérdemelten nyert a Csorna. Ismét nem koncentráltunk eléggé, sem védekezésben, sem támadásban nem tudtunk felnőni a feladathoz, ellenfelünk pedig a kevés helyzetével jól sáfárkodott. Rossz passzban vagyunk, bízom benne, hogy minél előbb kilábalunk a gödörből és megindulunk felfelé.

A bajnokság a Veszprém elleni megyei rangadóval folytatódik, melyet május 5-én, szombaton 17 órai kezdéssel játszanak a Perutz stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!