Pozitív mérleg

2018.05.15. 21:25

Jól szerepeltek a Balaton Vízilabda Klub ifjú vízilabdázói

 Két hét alatt tizenkilenc mérkőzést vívtak megyénk vízilabda- klubjainak korosztályos együttesei, melyek közül tizenkettőt meg is nyertek, összesen százkilencvennégy gólt termelve.

Heffler Péter

A Balaton Vízilabda Klub gyermek C csapata egy körrel a pontvadászat vége előtt megszerezte a bajnoki címet Fotó: Nagy Balázs

A Balaton Vízilabda Klub tíz meccsen kilenc győzelem-mel, száztizenöt lőtt góllal vette ki a részét a megyei mérlegből.

Köztük olyan sikerekkel, mint például a Győri VSE elleni 11:2-vel a DVL gyermek A osztályú bajnokságban, a 2005-ben születettek számára kiírt Budapest-bajnokság rájátszásában az FTC II-re mért 7:2-vel, vagy a gyermek-ob zárófordulójában a Komáromi VSE elleni 21:3-mal.

Továbbá nem lehet szó nélkül elmenni a fűzfőiek DVL gyermek C bajnokságban nyújtott teljesítménye mellett sem, melyben a Váci VSE 11:5-ös és a Kaposvári VK-Balaton 17:9-es legyőzésével a „sárga-feketék” – már egy körrel a pontvadászat vége

előtt – bajnoki címet ünnepelhettek.

A Cápa Vízilabda Klub három mérkőzést játszott az elmúlt időszakban, melyből kettőt a fentebb említett gyermek C bajnokságban, ahol előbb ugyan 8:5-re alulmaradt a Soproni VSE-vel szemben, de 25:1-re lelépte a Hélix Komló SE csapatát.

Az ajkaiak emellett a BVLSZ Diapolo serdülő- pontvadászatában szerepeltek még, ahol egy végletekig ki-élezett meccsen szenvedtek vereséget 11:10 arányban a Honvéd Kölyök Pólósulival szemben.

A Balaton Vízilabda Klub gyermek C csapata egy körrel a pontvadászat vége előtt megszerezte a bajnoki címet Fotó: Nagy Balázs

A Balatonfüredi Utánpótlás Sport Club játékosai három korosztályban, hat mérkőzésen ugrottak vízbe ez idő alatt, és mindkét győzelmüket a DVL gyermek A bajnokság alsóházi rájátszásának zárófordulóján aratták. A balatonfüredi játéknapon előbb 24:0-ra verték a szentendrei HKLSE-t, majd 7:2-re Velence csapatát. Legjobb góllövőjük a kilenc találatig jutó Péter Gergely Soma volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!