futsal

2018.11.27. 11:49

Idegenben győzött a Tihanyi FC

Három vereség után nyert ismét a Tihanyi FC, amely nagy csatában gyűjtötte be a pontokat a Nagykanizsa otthonában az NB II-es futsalbajnokságban.

Horváth Gábor

A 13. fordulót rendezték a másodosztályú futsalosok nyugati csoportjában. A tihanyiak ahhoz a Nagykanizsához utaztak, amely a játéknap előtt még veretlen volt hazai környezetben. Nem tisztelte ezt a mérleget a vendégcsapat, Németh Gábor alakulata tíz perc játék után 2-0-ra vezetett. A második félidő elején gyorsan jött az egyenlítés, majd ismét a Tihanyi FC volt eredményes. A vendégek végül nagyszerű kapusteljesítménnyel tudták megőrzni egy gólos előnyüket.

Eredmény: Nagykanizsa–Tihanyi FC 2-3 (0-2). Tihanyi FC: Jónás – Dévényi, Erdős, Hoffer L., László. Csere: Endresz, Mits, Ihász, Márton, Imre, Hoffer D., Németh, Csernay. Edző: Németh Gábor. A vendégek gólszerzői: László, Dévényi, Hoffer D. A TFC pénteken (20.00) Alsóörsön fogadja a REAC csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!