labdarúgó nb III

2018.11.09. 21:13

Kemény mérkőzés vár az FC Ajkára

Nem vár könnyed sétagalopp hétvégén az FC Ajkára, amely a harmadik helyezett III. Ker. TVE otthonába utazik a labdarúgó NB III nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Az ajkaiak ebben az idényben még nem találtak legyőzőre, magabiztosan menetelnek

Fotó: Penovác Károly/Napló

Még mindig nem talált legyőzőre ebben a szezonban az FC Ajka, a harmadosztály nyugati csoportjának éllovasát ráadásul mostanában még csak megszorítani sem tudták. Schind­ler Szabolcs alakulata az előző fordulóban 4-0-val küldte haza azt a Ménfőcsanakot, amely nem mellesleg az élmezőnyhöz tartozik.

Az ajkaiak ebben az idényben még nem találtak legyőzőre, magabiztosan menetelnek Fotó: Penovác Károly/Napló

– Már az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, hiszen rengeteg gólhelyzetet dolgoztunk ki. A lehetőségek kihasználásával nem, de a játékkal maximálisan elégedett voltam, mindenki átlag felett teljesített – mondta lapunknak a múlt heti bajnokiról az ajkaiak szakvezetője.

Schindler Szabolcs hangsúlyozta: továbbra sem szabad lazítaniuk, ebben a naptári évben még három nehéz meccs vár csapatára.

Először a III. Kerületi TVE elleni mérkőzés: az FC Ajka gárdája vasárnap a harmadik helyezett otthonában szerepel.

– A III. Ker. rosszul kezdte a bajnokságot, aztán folyamatosan fejlődött és jó formába lendült. Ellenfelünknek több olyan játékosa is van, aki nálam játszott a Vasasnál. Ismerjük őket, a támadójátékuk nagyon jó. Úgy gondolom, presztízstalálkozóról van szó. Szerintem több kell tőlünk, mint az előző hetekben. Igyekszünk továbbra is profi módon állni a munkához, és úgy felkészülni, ahogyan eddig. Még három nehéz meccs vár ránk idén, tudom, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de én optimista vagyok – mondta a szakember.

Az FC Ajka jelenleg nyolc pont előnnyel vezeti a tabellát, a harmadik helyen álló III. Ker. TVE pedig 13 egységgel szerzett kevesebbet, mint a Veszprém megyeiek. A mérkőzés 13.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!