a nyírgyulajt fogadják

2018.11.09. 20:51

Kiváló formában vannak a veszprémi futsalosok

Szép, bravúrnak is beillő győzelem után lép hazai pályára az 1. FC Veszprém hétfőn (18.30) a futsalélvonalban.

Horváth Gábor

Az 1. FCV (jobbra Bognár) a Nyírgyulajt fogadja

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A bakonyiak a bajnokság előző játéknapján fantasztikus tel­jesítménnyel rukkol­tak e­lő, és idegenben fektették két vállra (6-2) a Haladást, amely az egyik legkomolyabb játékerőt képviselő riválisnak számít.

Az 1. FCV (jobbra Bognár) a Nyírgyulajt fogadja Fotó: Pesthy Márton/Napló

– A srácok elképesztő produkciót nyújtottak, végig koncentráltak voltak és remek arányban használták ki helyzeteiket. Ennek köszönhető, hogy sikerült nagy skalpot ejtenünk – foglalta össze Madarász János. Az 1. Futsal Club Veszprém szakvezetője kiemelte: magas szintű, látványos összecsapás volt, amelyen a szombathelyiek is jól teljesítettek, de nekik sikerült felülkerekedniük. Ez nagy fegyvertény, hiszen a szezon első két idegenbeli rangadóját – Dunaújvárosban és Berettyóújfaluban – elveszítette a Veszprém.

Az 1. FCV a harmadik helyről várja a nyolcadik Nyírgyulaj elleni hazai találkozót. – A Nyírgyulaj sokkal jobb csapat annál, ahogyan szerepel. Nem tudom, mi az oka gyengébb játékuknak. Az biztos, hogy most is alaposan fel kell készülnünk. Nem szabad hátradőlnünk, folyamatosan bizonyítani kell. Szeretnénk megmutatni, hogy a Haladás elleni produkció nem csak egyszeri alkalom volt, s folyamatosan képesek vagyunk a magas színvonalú játékra.

Madarász Jánosék a hét közben kupameccsen léptek pályára, és magabiztosan vívták ki a továbbjutást az NB II-es Kazincbarcika otthonában. Eredmény: Kazincbarcika Ördögök-1. FCV 3-5 (2-2). A vendégek gólszerzői: Tatai, Márkus, Tar, Bencsik R., Komáromi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!