futsal nb I

2018.12.21. 07:01

Megnyújthatja győzelmi szériáját az 1. FCV

Idei utolsó fellépésén Szigetszentmiklósra utazik az 1. FC Veszprém, amely pénteken este nyolc órakor lép pályára a futsal NB I-ben.

Horváth Gábor

Az 1. FCV (kék-fehérben elöl Komáromi Péter) jelenleg vezeti az élvonal tabelláját

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Remek őszt zárhat az 1. Futsal Club Veszprém. Madarász János csapata múlt héten fellépett a tabella második helyére azzal, hogy derbit nyert, hazai környezetben fektette két vállra a Dunaferrt. Ez már a második rangadó volt ősszel, amelyen győztek a bakonyiak, korábban a Haladás vendégeként is begyűjtötték a pontokat. Emellett a kisebb csapatokat is verte a Madarász-csapat, amely hatos győzelmi szériával áll a bajnokságban, az október eleji berettyóújfalusi vereség óta nem talált legyőzőre.

A Magyar Kupában szintén menetel a társaság: az 1. FCV a legjobb nyolc között van, ahol azzal a Szigetszentmiklóssal csatázik majd (január végén és február elején), amely most bajnoki ellenfele. A tét a négyes döntőbe kerülés lesz.

A Szigetszentmiklós Futsal nincs éppen topformában, az újonc a Veszprémhez hasonlóan hatos sorozatban van, csak éppen nem a sikereket, hanem a vereségeket gyűjtötte. A Pest megyeiek összesen négyszer nyertek, s kilenc alkalommal kaptak ki eddig ebben az idényben, ezzel a hetedik helyen állnak. A két együttes október elején találkozott egymással, akkor az 1. FCV tíz gólt rámolt be riválisa hálójába (10-4). A pénteki találkozó 20 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!