futsal magyar kupa

2019.01.23. 20:51

Egyetlen találat az 1. FC Veszprém előnye

Egy góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél a Veszprém a futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán szerdán.

Horváth Gábor

Fotó: Penovác Károly/Napló

1. FCV–Szigetszentmiklós 5-4 (2-1)

Veszprém, 200 néző. V.: Deme, Apkó, Sipos. 1. Futsal Club Veszprém: Scmidmajer – Márkus, Boromisza, Bognár, Bencsik Á. Csere: Simon, Tatai, Tar, Komáromi, Dávid, Gyurcsányi. Edző: Madarász János. Szigetszentmiklós: Klicsó – Schrancz, Gergály, Fülöp, Bognár. Csere: Jáky, Pászti, Nagy, Szabó, Sztraka, Hamar, Varga, Berta, Tibai. Edző: Somogyi Gábor.

Gólszerző: Gyurcsányi (11., 21.), Boromisza (12.), Dávid (22.), Tatai (38.), ill. Varga (17., 38.), Hamar (30.), Schrancz (40.).

Nem sokkal a hétfői bajnoki (fontos siker a nagy rivális Haladás ellen) után, szerdán ismét pályára lépett az 1. FCV, amelynek a Szigetszentmiklós az ellenfele a futsal Magyar Kupa negyeddöntőjében. A párharc első mérkőzésének a Március 15. úti sportcsarnok adott otthont.

A bakonyiak 4-1-re és 5-2-re is vezettek, végül minimális előnyt tudtak megtartani. A vendégcsapat jól hajrázott, utolsó gólját a dudaszó pillanatában lőtte.

A visszavágót február 6-án rendezik meg Szigetszentmiklóson, a tét a négyes döntőbe kerülés lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!