Bő egy hónap múlva már tétmeccs jön

2019.01.12. 07:00

Elkezdte az edzéseket az NB III-as éllovas

Pénteken elrajtolt a téli felkészülés az ajkai labdarúgócsapatnál, amely az élről várja az NB III nyugati csoportjának tavaszi folytatását.

Horváth Gábor

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Schindler Szabolcs együttese – az első gyakorlást követően – ezen a hétvégén még nem játszik felkészülési találkozót. Az első edzőmeccs január 19-én, jövő szombaton lesz.

 

Idén kevesebb ideje lesz a tréningekre az FC Ajkának, amely a bajnoki rajt előtt a Magyar Kupában érdekelt. Mint ismeretes, az alakulat bravúrosan szerepelve (legutóbb az NB I-es MTK-t kiejtve) a legjobb 16 közé jutott a rangos sorozatban. A Veszprém megyeiek következő ellenfele a szintén élvonalbeli Debreceni VSC lesz. A párharc két meccs­ből áll, az elsőt Ajkán rendezik meg február 19-én. Erről az összecsapásról az M4 Sport élőben közvetít. A visszavágó febuár 27-én lesz a hajdúságiaknál. Az NB III nyugati csoportjának idei első fordulóját március 3-án tartják.

Az ajkaiak programja a szünetben, 01. 19. (szombat): FC Ajka felnőtt–FC Ajka U19, kezdési időpont: később. 01. 26. (szombat): Budafoki MTE–FC Ajka, 13.00. 02. 02. (szombat): FC Ajka–Mosonmagyaróvár (vagy Ajka Kristály), kezdési időpont: később. 02. 06. (szerda): Dunaújváros–FC Ajka, kezdési időpont: később. 02. 09. (szombat): Ajka–ESMTK, 13.00 02. 13. (szerda): Iváncsa–Ajka, 15.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!