serdülőbajnokság

2019.01.28. 14:09

Országos elődöntőbe jutottak a sümegiek

Elsőként jutott a Sümeg-Dabronc U17-es férficsapata az országos serdülőbajnokság elődöntőjébe.

B. Virág Rita

Kaposi Tamás együttese Pécsett lépett pályára az elődöntőben, ahol a házigazda PTE PEAC-cal, valamint a Petőfi SC Bonyháddal mérhették össze erejüket.

A serdülőegyüttes mindkét gárda ellen rendkívül magabiztosan szerepelt, és szettveszteség nélkül, hibátlan mutatókkal jutott tovább az országos elődöntőbe.

A Petőfi SC Bonyhád még csak megnehezíteni sem tudta a sümegiek dolgát, az első szettben három pontot, a másodikban tizenegyet, a harmadikban ötöt engedélyezett az SRE ellenfelének (3-0).

A PTE-PEAC-cal szemben is erőt demonstráló győzelmet arattak a fiúk, akik kilenc, kilenc és hat pontra nyerték meg a játszmákat (3-0).

Kaposi Tamás edző lapunk kérdésére elmondta, az alapszakaszban csoportmásodikként jutott tovább a csapat a Székesfehérvár mögött.

– A középszakaszban, vagyis a mögöttünk hagyott hétvégén két gyengébb csapat ellen sikerült elődöntőbe jutnunk, ahol már erősebb együttesek ellen küzdhetünk meg az országos döntőbe jutásért. A sorsolást még nem tudjuk – fogalmazott.

A Sümeg-Dabronc tagjai: Péter Benedek, Miklósi-Sikes Zétény, Keszthelyi Kristóf, Fekete Szabolcs, Ludovics Ábel, Óhidi Richárd, Varga Gergő, Sebestyén Márton, Tóth Kristóf, Kaiser Márk, Szabó Bálint, Sümegi Norbert,. Edzők: Kaposi Tamás, Kaposi-Pető Tamara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!