kosárlabda

2019.01.18. 19:09

Új bedobót igazoltak a pápaiak

Idegenbeli mérkőzéssel folytatódik a bajnokság a kosárlabda NB I/B zöld csoportjában a Concordia Motax KC Pápa együttese számára.

B. Virág Rita

A pápaiak (fehér) a kecskemétiek ellen játszanak Fotó: Balogh Ákos

A legutóbbi fordulóban az előkelő negyedik helyen álló EKE Egert fektette két vállra a pápai alakulat (56-66).

Most egy héten belül három mérkőzés vár a Concordiára, szombaton a KTE Duna Aszfalt Kecskeméthez látogat, szerdán a Debrecent fogadja, majd a következő hétvégén Tiszaújvárosba utazik.

– Sajnos Muraira továbbra sem számíthatok, és mivel a hétvégén szalagavatót tartanak, ezért most még nem tudom, melyik fiatalra számíthatok a találkozón – kezdte Vajda József, a pápaiak mestere.

A pápaiak (fehér) a kecskemétiek ellen játszanak Fotó: Balogh Ákos

– Szerencsére viszont Grebenár a kézsérülése után rendesen tudott edzeni, és szép lassan visszanyeri a formáját. További jó hír, hogy kölcsönben az évad végéig leigazoltuk Márton Ádámot Körmendről. A 21 éves játékos 3-4-es poszton bevethető és sokat segíthet nekünk. Úgy gondolom, vele sokkal több variációs lehetőségünk lesz és biztos vagyok benne, hamar beilleszkedik majd a közösségbe is. A Kecskemét ellen újra játszhat Sonyák Béla is, aki hazaérkezett a nászútjáról. A rutinjára nagy szükségünk lesz, ha szeretnénk tovább gyarapítani idegenbeli sikereink számát – fogalmazott a tréner.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!